Pozorišna predstava “Leptir” 04.mart -Velika sala Centra za kulturu sa početkom u 18h

U četvrtak, 04. 03. 2021. godine u 18:00 sati, u Velikoj sali Centra za kulturu  bit će izvedena dramska predstava “Leptir” Narodno pozorište Sarajevo. rađena prema tekstu Aleksandra Radunovića, u režiji Emira Kapetanovića .
Tekst govori o otuđenosti unutar porodice, uslijed nedostatka komunikacije, a to je problem mnogih današnjih porodica. Komunikacija unutar porodica danas se obavlja putem mobitela, kompjutera i drugih sredstava komunikacije koja ne uključuju prisustvo stvarne emocije. Stoga su ovakve predstave danas potrebnije, nego ikada ranije.
U predstavi igraju: Aleksandar Seksan, Ermin Sijamija i Sanela Pepeljak.                                                   Predstava se održava u okviru programa obilježavanja 1.MARTA – DANA NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE uz podršku FONDACIJE ZA MUZIČKE, SCENSKE I LIKOVNE UMJETNOSTI SARAJEVO

Broj mjesta je ograničen s toga vas pozivmo da na vrijeme obezbijedite svoje ulaznice, koje se mogu  preuzeti od 02.03 do 04.03.2021. godine  u periodu od 08:00 do 16:00 h, u kancelariji br:2 – računovodstvo (Centar za kulturu)

ULAZ BESPLATAN

? Molimo Vas da prilikom dolaska na predstavu poštujete sve propisane epidemiološke mjere (maska i dezinfekcija ruku na ulazu). Broj mjesta ograničen.

Dobro nam došli!